Close this search box.

Co się dzieje z ciałami abortowanych dzieci w Polsce? List otwarty do Premier Kopacz

Do Sejmu trafiło sprawozdanie Rady Ministrów z wykonania ustawy aborcyjnej. Zgodnie z tym dokumentem, w roku 2013, w polskich szpitalach dokonano 751 aborcji. Tymczasem NFZ, zapytany przez Fundację Pro – Prawo do życia o liczbę aborcji w roku 2013, odpowiedział, że w roku 2013 zapłacił za 1306 „indukcje poronienia”.

Szanowna Pani Premier!

Tymczasem NFZ, zapytany przez Fundację Pro – Prawo do życia o liczbę aborcji w roku 2013, odpowiedział, że w roku 2013 zapłacił za 1306 „indukcje poronienia”. Proszę w związku z tym o wyjaśnienie różnicy w podawanych przez Pani rząd i NFZ liczbach.

Media informują w ostatnich dniach o handlu organami abortowanych dzieci w Stanach Zjednoczonych. W maju media informowały o skazaniu na Węgrzech grupy przestępczej sprzedających szczątki abortowanych dzieci przemysłowi kosmetycznemu. W roku 2014 media informowały, że w Kanadzie i Wielkiej Brytanii, ciała abortowanych dzieci są spalane razem ze śmieciami.

Proszę o odpowiedź co dzieje się w Polsce z ciałami dzieci zabitych w wyniku aborcji.

Z poważaniem,

foto: https://pl.wikipedia.org/wiki/Plik:Ewa_Kopacz_19-09-2014.jpg

...

Więcej interesujących treści

mezczyzna

Jestem ojcem zabitego dziecka

Jestem ojcem martwego dziecka. Ostatnio codziennie to do mnie wraca, choć minęło już tyle lat.

donald tusk

Kto jest autorem aborcyjnej polityki Donalda Tuska?

„Wszystkie środki, które służą ograniczaniu rozrodczości, powinny być tolerowane albo popierane. Spędzanie płodu
[aborcja]
musi być na pozostałym obszarze Polski niekaralne. Środki służące do